Home / Міські новини | Вараш / Успіх юних кузнецовських важкоатлетів

Успіх юних кузнецовських важкоатлетів

На знак поваги до людей, які своїм подвигом захищали 30 років тому нашу землю від чорнобильського лиха, у місті Славутич з 12 по 16 квітня 2016 року відбувся XXV відкритий Всеукраїнський турнір пам’яті героїв Чорнобиля і чемпіонат України серед юнаків до 17 років з важкої атлетики. Змагання, які чверть віку тому засновані майстром спорту СРСР Юрієм Каленським, суддею міжнародної категорії з важкої атлетики, є надзвичайно популярними в Україні.
Цьогоріч на арені ФОК «Богатир» змагалися 330 важкоатлетів з усіх куточків України та братньої Білорусії. Змагання відбувалися не тільки за медалі турніру, але й за титул чемпіона України серед юнаків та дівчат віком до 17 років. Саме такі змагання сприяють росту спортивної майстерності, обміну досвідом між спортсменами та тренерами різних важкоатлетичних шкіл. Це ще один крок вперед у своєму не тільки фізичному, але й духовному розвитку, формуванні широкого світогляду та власного характеру.
Наше місто представляла команда під керівництвом тренера КДЮСШ, майстра спорту з важкої атлетики Сергія Якубишина, у складі шести спортсменів: Байкалова Анна, Крусь Богдан, Пасько Кирило, Яцук DSC03104Владислав, Арутюнов Володимир, Шишка Михайло.
Саме перші двоє досягли найбільших результатів. Крусь Богдан (тренер Р.Шинкар, майстер спорту України) у ваговій категорії  45 кг  із результатом у сумі 101 кг став бронзовим призером.
Чемпіонкою ж турніру у ваговій категорії до 32 кг стала наймолодша із нашої команди – Анна Байкалова (тренер С.Якубишин). Ніхто із учасників не зміг перевершити результат Ані у сумі 47 кг.
Даний старт став етапом підготовки наших юнаків до чемпіонату України серед кадетів 13-15 років, що відбудеться у Каменець-Подільську в липня цього року.
Вдалий виступ молодих кузнецовських важкоатлетів  на таких престижних змаганнях став можливим завдяки фінансовій підтримці ВП «Рівненська АЕС», первинної профспілкової організації ВП РАЕС (І.Мельник), батьківського комітету секції важкої атлетики КДЮСШ, службі таксі 2-22-22.

Декілька фото зі змагань:

DSC03081 DSC03129 DSC03187 DSC03192 DSC03216 DSC03229

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X