Home / Міські новини | Вараш / У Вараші сміливці долали смугу перешкод (фото)

У Вараші сміливці долали смугу перешкод (фото)

У розпал літа на мотузковому парку «Тарзан» пройшли традиційні міські змагання на смузі перешкод.

Чимало сміливців виявили бажання взяти участь та проявити свою спритність. У порівнянні з дев’ятьма командами, що були заявлені минулого року, цьогоріч заявилось в рази більше – 22 команди. Діти, які неодноразово брали участь у цих змаганнях із нетерпінням чекали початку, а новачки із цікавістю спостерігали та переймали досвід, повідомляє сайт міської ради.

_igp7828

Змагання проходили у трьох вікових категоріях: 10-11 років, 12-14 років та 15-17 років.

Учасники з азартом підтримували один одного, у повітрі відчувалось з одного боку хвилювання, а з іншого – підтримка вболівальників та батьків. Родзинкою змагань стала команда «Чорні пантери», у яких взяли участь дві учасниці з Німеччини, які приїхали погостювати на літні канікули до дідуся.

Проходження смуги оцінювали судді – спеціалісти відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та працівники мотузкового парку на чолі із головним суддею-ініціатором проведення змагань – Олександром Бутейцем. Судді закріплювались персонально за учасником, який записував штрафи за допущені помилки на етапах. Таким чином переможець визначався за найкращим часом проходження смуги, з урахуванням часу штрафів.

_igp7168

Подолавши смугу перешкод, переможцями міських змагань “Тарзан-2017” стали команди:

Вікова категорія 10-11 років

І місце – команда «Сміливці».

ІІ місце – команда «Веселі Баранці» – представники секції плавання ДЮСШ, тренер Назар Усаченко.

ІІІ місце – «Чорні Пантери».

Вікова категорія 12-14 років

І місце – «Вишенька forever» представники громадської організації «Станиця Вараш Пласту – Національної скаутської організації України».

ІІ місце – «Вбивча сила».

ІІІ місце – «Аси».

Вікова категорія 15-17 років

І місце – «Фантастична четвірка».

ІІ місце – «Діди Мороза» – представники громадської організації «Ольбери».

ІІІ місце – «Феї Winx» представники громадської організації «Станиця Вараш Пласту – Національної скаутської організації України».

Усі призери змагань отримали грамоти та кубки, а учасники команд, які зайняли перші місця – цінні призи від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради. Також командам-призерам були вручені солодкі подарунки – торти від Кузнецовського хлібозаводу.

За сприяння у проведенні заходу організатори дякують ТОВ «Флорія Україна» та ФОП Михайлу Степановичу Володьку (“Фотоцентр”).

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X