Home / Міські новини | Вараш / Товариська гра з шахів та шашок (фото)

Товариська гра з шахів та шашок (фото)

26 травня в м.Луцьку, в приміщенні «Біла тура» комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», відбулась товариська гра з шахів та шашок між вихованцями клубу «Біла тура» та юними шахістами гуртка «Шахи» ЗОШ№1 м. Вараш.

Згідно положення, змагання пройшли за схемою мікроматчів (білим та чорним кольором) для кожної пари, з контролем часу по 25 хв. на партію.

Гості та учасники змагань дякували лучанам за теплий прийом та цікавий турнір. Між керівниками (Наталією Назарук та Олександром Макоєдовим) відбулася конструктивна бесіда щодо планів на майбутнє та співпрацю.

Перемогу у шахах та шашках здобули команди м. Луцька. Призери та переможці були нагороджені дипломами та кубками КЗ «Спорт для всіх».

По завершенні гри учасники мали можливість поспілкуватися та обмінятися досвідом щодо розвитку та популяризації гри в шахи, шашки. Олекандр Макоєдов подякував за проведення заходу в приміщенні «Біла тура» та зустрічною пропозицією запросив усіх присутніх 1 червня  на шаховий турнір «Кубок Полісся» до м. Вараш .

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X