Home / Міські новини | Вараш / Спортсмени РАЕС довели: у здоровому тілі – здоровий дух

Спортсмени РАЕС довели: у здоровому тілі – здоровий дух

портсмени РАЕС на 15-й Спартакіаді Атомпрофспілки
портсмени РАЕС на 15-й Спартакіаді Атомпрофспілки

З 26-28 травня в смт. Коблеве (Миколаївська обл.) пройшла ювілейна ХХV Спартакіада фізкультурних організацій Атомпрофспілки України. Впродовж трьох днів десять команд кількістю понад 300 учасників змагалися у 8-ми видах спорту: пляжному волейболі, волейболі, гирьовому спорті, настільному тенісі, плаванні, шахах, шашках та міні-футболі.

Від Рівненської АЕС участь в змаганнях взяли 42 спортсмени. П’ятеро з них показали гарні результати у гирьовому спорті. Зокрема, Микола Левков підняв гирю вагою 24 кг 119 разів та зайняв у своїй ваговій категорії (в/к до 70 кг) друге місце. Андрій Козлюк (в/к до 80 кг) вижав гирю 144 рази, принісши команді також друге місце. Сергій Бовгиря (в/к до 100 кг) з результатом підняття гирі 112 разів посів четверте місце. Іван Кльок (в/г більше 100 кг) підняв гирю 93 рази та зайняв п’яте місце. Золото здобув Роман Васінський (в/г до 90 кг), піднявши гирю 232 рази. У загальному заліку з гирьового спорту команда РАЕС зайняла другу сходинку.

Волейболістки РАЕС
Волейболістки РАЕС

 

Волейболістки РАЕС Анастасія Якубська та Мирослава Войтюк здобули друге місце для команди, зігравши у компанії зі спортсменками ЧАЕС та ЗАЕС. В свою чергу, чоловічій команді пощастило менше і в результаті вони зайняли четверту сходинку. «Ми вдячні організаторам Спартакіади за можливість показати свою гру і побачити як грають інші. Все пройшло на вищому рівні, особливо сподобалась база «Парадіз», де проводилися матчі», – зазначила технік бухгалтерії РАЕС Мирослава Войтюк.

 

Тенісисти РАЕС
Тенісисти РАЕС

У загальному заліку з шашок спортсмени РАЕС – Ірина Полякова, Богдан Гупало, Іван Речун стали четвертими. В особистій першості у швидких шашках, так званих бліцтурнірах, переміг ветеран спорту, колишній працівник енергоремонтного підрозділу РАЕС Богдан Гупало. У змаганнях з міні-футболу рівненські атомники стали п’ятими. В особистому заліку з настільного тенісу працівник цеху теплових та підземних комунікації Сергій Макарчук завоював третє місце, а у загальному заліку команда РАЕС посіла п’яту сходинку. Шостими працівники Рівненської АЕС стали у шахах.

Переможців Спартакіади Атомпрофспілки-2017 привітали і нагородили голова  Атомпрофспілки Валерій Матов, голова профспілкового комітету НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич, а також голова первинної профспілкової організації РАЕС Іван Мельник.

Рівненські атомники були нагородженні подяками та відзнаками
Рівненські атомники були нагородженні подяками та відзнаками

 

З нагоди 25-річчя створення спортивної організації Атомпрофспілки активних спортсменів та ветеранів РАЕС Романа Гошовського, Володимира Чудінова, Анатолія Усаченка, Юрія Багрія, Миколу Шинкаря, Юрія Басюка, Павла Грибка, Олександра Савчука було нагороджено Почесними знаками ППО НАЕК «Енергоатом». За розвиток фізичної культури і спорту в Атомпрофспілці та з нагоди 25-річчя створення Центрального фізкультурно-спортивного клубу «Атом України» Володимира Саворону нагороджено Знаком «Відзнака Атомпрофспілки України». Почесну грамоту Президії ЦК профспілки отримав Микола Кузьмич, Подяки Президії ЦК вручено Мирославі Войтюк, Олександру Решетняку, Василю Макусі, Олександру Струку та Миколі Кузьмичу.

Загалом, спортсмени РАЕС розповіли, що незалежно від результатів, усі задоволені цьогорічною ювілейною Спартакіадою Атомпрофспілки. Хороша організація та професіоналізм суперників – стали запорукою гарного настрою і змістовно проведеного часу. На досягнутому рівненські атомники не зупиняються. Дев’ятеро спортсменів РАЕС вже готуються до змагань у 14-му Міжнародному спортивному фестивалі трудящих у м. Варна (Болгарія), які пройдуть з 7 по 11 червня. У складі збірної команди НАЕК «Енергоатом» спортсмени РАЕС виборюватимуть першість у таких видах спорту як: пляжний волейбол, плавання та стрітбол.

rnpp.rv.ua

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X