Home / Міські новини | Вараш / Спортшкола РАЕС готує покоління чемпіонів (фото)

Спортшкола РАЕС готує покоління чемпіонів (фото)

 

2018-03-03-16-29_pid_chas_mizhoblasnogo_chempionatu_z_plavannyaВихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ) Рівненської АЕС стали призерами обласних чемпіонатів з плавання.

У лютому в м. Рівне відбувся чемпіонат області з плавання серед дорослих, молоді та юніорів. В змаганнях взяли участь близько 80 спортсменів з різних куточків Рівненщини. Команду КДЮСШ РАЕС представляли сім юних плавців, які за підсумками запливів вибороли чотири перших, чотири других та шість третіх місць. Так, кращими стали: Олександр Козодой (3 золоті медалі), Антон Гуцало (золото та бронза), Софія Максимчук (золото), Ярослава Коновальчук (два срібла), Анна Щавінська (срібло).

2018-03-03-16-29_vyhovantsi_kdyussh_na_oblasnomu_chempionati_z_plavannya

Також наприкінці лютого в м. Рівне відбувся традиційний відкритий міжобласний чемпіонат з плавання серед юнаків та дівчат 2006-2008 років народження, присвячений річниці виведення військ з Афганістану. Чемпіонат проходив впродовж двох днів з метою підвищення рівня спортивної майстерності дітей та молоді, їх військово-патріотичне виховання, зміцнення дружніх зв’язків з іншими регіонами України.

Учасниками заходу стали 350 плавців з Рівненщини, Волині та Хмельниччини. За звання чемпіонів змагалися також 20 юних спортсменів КДЮСШ РАЕС. За результатами змагань вихованці спортшколи РАЕС здобули вісім золотих, дев’ять срібних та чотири бронзових медалей. У числі кращих: Поліна Савчук, Софія Горова та Давид Коротенко – кожен з плавців виборов по дві золоті медалі; Ілля Войтюк та Дінара Коротенко вибороли однаково по золоту та по сріблу; срібні та бронзові нагороди отримали Христина Лобач, Олег Артемчук та Ілля Кедич; срібними медалями нагороджені Поліна Власюк, Микита Пасемчук, Лев Берета, Наталія Артем’єва та бронзовою – Владислав Саган.

Підтримку команд КДЮСШ РАЕС для участі у даних заходах здійснили адміністрація електростанції, спортивний та батьківський комітети секції плавання. Готували дітей до змагань висококласні тренери: Олександр Савчук, Назар Усаченко та Роман Маркелюк. Професіоналізм тренерського складу спортшколи Рівненської АЕС та умови, що створені на соціальних об’єктах електростанції дозволяють не лише популяризувати здоровий спосіб життя серед населення міста-супутника, а й виховувати покоління майбутніх чемпіонів.

rnpp.rv.ua

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X