Home / Міські новини | Вараш / Спорт для всіх (фото)

Спорт для всіх (фото)

Протягом літа 2017 року на відкритих водоймах Рівненської області відбувалися фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей, які мали назву – «Школа плавання». За їх підсумками працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради відзначили найактивніших учасників, повідомляє сайт міської ради.

dscn8585

Місто Вараш в такому заході вибороло перше місце,а в обласному фестивалі з велоспорту „Велодень” для всіх верств населення в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів „ВелоУкраїна” друге місце.

Для того, щоб відзначити призерів, організатори «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»вирушили до м.Вараш (ЗНЗ№1). Тут представникам відділу у справах сім’ї,  молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради вручили дипломоми, кубки та призи. Окрім цього, за хорошою традицією, для місцевих школярів відбувся фестиваль здорового способу життя. Під час якого, п’ять команд з хлопців та дівчат, змагалися між собою в спортивних естафетах, використовуючи при цьому спеціальний спортивний інвентар.

 

Під час нагородження організатори відзначили всіх переможців та призерів фестивалю, а пам’ятні сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України дісталися всім учасникам.

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X