Home / Міські новини | Вараш / Школярів закликали бути юристами – Вараш (фото)

Школярів закликали бути юристами – Вараш (фото)

Вибір майбутньої професії – тема актуальної розмови для кожного підлітка, бо це одне з найважливіших питань у житті, від якого багато в чому залежить подальша доля. Ця проблема – задача з багатьма невідомими: що я добре вмію? Чого хочу? А що потрібно суспільству?

img_20180515_121859

Днями фахівці Кузнецовського міського центру зайнятості презентували професію «юрист» для старшокласників ЗОШ № 1 м.Вараш за участі Ірини Демидчик, заступника начальника відділу Володимирецького бюро правової допомоги  Сарненського МУ з НБВПД.

Мета заходу: розширення інформованість учнів про професії і професійні вимоги, збагачення уявлення про світ професій, формування осмисленого підходу до вибору професії.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Руслана Ярощук ознайомила десятикласників з актуальними на місцевому та регіональному ринку праці професіями, дала кілька фахових порад на що потрібно звернути увагу, вибираючи фах, а які помилки ні в якому разі не варто робити.

На завершення заходу всі охочі мали змогу пройти профдіагностичне тестування в спеціалізованій програмі  АРМ «Профконсультант» з метою виявлення професійних інтересів, схильностей та здібностей для того, щоб оцінити  свої вміння, знання і їх відповідність вимогам обраної професії.

Начальник відділу

активної підтримки безробітних

Р.Ярощук

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X