Home / Міські новини | Вараш / Робоча зустріч з військовим комісаром вараського міського військового комісаріату (фото)

Робоча зустріч з військовим комісаром вараського міського військового комісаріату (фото)

25.01.2018 року відбулася робоча зустріч директора Кузнецовського міського центру зайнятості Людмили Самохіної із військовим комісаром Варашського міського військового комісаріату Ярославом Кузло, під час якої були обговорені та затверджені спільні заходи щодо рекламування, агітації та відбору кандидатів на військову службу за контрактом до Збройних Сил України у м.Вараш на 2018 рік.

dscf7631
Дані заходи розроблені з метою організації виконання Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та покращення агітаційної роботи щодо відбору кандидатів для проходження військової служби за контрактом з числа військовозобов’язаних і цивільної молоді міста Вараш у 2018 році.
Результатом проведеної зустрічі стала домовленість щодо перспективи подальшої співпраці центру зайнятості з Варашським міським військовим комісаріатом, яка продовжується декілька років поспіль.
В рамках взаємодії в приміщенні центру зайнятості створений куточок «військова служба за контрактом», де розміщено інформацію щодо прийняття на військову службу за контрактом, як один з варіантів працевлаштування.
На тематичних семінарах, які проводяться фахівцями служби зайнятості спільно із представниками військового комісаріату, особлива увага приділяється інформуванню безробітних громадян про наявні вакантні посади у військових частинах, які дислокуються у межах регіону.
Також посадові особи військового комісаріату обов’язково залучаються для проведення рекламно-агітаційної роботи щодо відбору на військову службу за контрактом, яку проводять фахівці центру зайнятості.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями
Т.Зливко

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X