Home / Міські новини | Вараш / Звертайтесь в суд, – Муляренко відповів пікетувальникам (фото)

Звертайтесь в суд, – Муляренко відповів пікетувальникам (фото)

20180205135804

У Рівному відбулася розмова між приїжджими із Вараша активістами та депутатами та очільниками області. Пікет був організований Сергієм Анощенком, який до цього керував м. Вараш, та екс-координатором руху «ДІЯ» на Рівненщині Романом Ковалем.

Сергій Анощенко наполягав, що він є чинним головою та розповідав, що у нього досі немає отриманої трудової книжки з відрахуванням. А ще те, що не може звернутися до суду. Від обласної влади хотів почути – хто наразі є керівником – він чи секретар міськради Ірина Шумра, – пише Чарівне.інфо.

Утім, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко зазначив, що обласна адміністрація не має права втручатися у справи органів місцевого самоврядування.

– Там, як я розумію, є конфлікт з певною кількістю міських депутатів. Депутати, як представники місцевого самоврядування, прийняли рішення та висловили Вам (звернувся він до Сергія Анощенка, авт.) недовіру, – каже Муляренко.

– Якщо Ви маєте намір оскаржити, то подавайте у суд, – додав він.

У свою чергу Роман Коваль пригрозив, що 15 лютого на сесію облради, мовляв, приїде ще більше людей.

Врешті Олексій Муляренко погодився створити спеціальну комісію, аби розібратися в даній ситуації та дати оцінку у межах своєї компетенції.

Голова облради Микола Драганчук зазначив, що даний конфлікт могли б вирішити перевибори: Те, що Вараш – як гаряча точка, то це треба вирішувати. Ситуація складна. Я розумію і депутатів, які віддали голоси проти Сергія Івановича. Тому тільки суд може поставити крапку у цій ситуації. Мабуть, цю ситуацію можуть вирішити й перевибори. Але такого не може бути – щоб два голови керували містом.

Денис ГРИЩУК

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X