Home / Міські новини | Вараш / Тарифи на прибудинкову можна здешевити якщо зменшити перелік послуг -член виконкому (відео)

Тарифи на прибудинкову можна здешевити якщо зменшити перелік послуг -член виконкому (відео)

30 травня відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради під головуванням тзп міського голови Ірини Шумри. Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули та прийняли рішення з дев’яти питань порядку денного.

Серед них: про виділення коштів КМКП з резервного фонду міського бюджету для запобігання виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та екологічного характеру (придбання гіпохлориту натрію для знезараження питної води та закупівлю бензину для вивезення сміття), про введення в дію рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Вараш від 03.05.2018 року (по маршруту Собор-Залізнична станція, перевізник ТДВ «Кузнецовське АТП-15637» ) та шість питань щодо захисту прав дітей.

«Каменем спотикання» в черговий раз стало питання «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються КП «Житлокомунсервіс» Вараської міської ради з 01.06.2018 року», яке за пропозицією директора комунального підприємства С.Мушика та керуючого справами Б.Бірука було розглянуто після основних питань порядку денного виконавчого комітету.

За інформацією працівників виконавчих органів міської ради, керівництвом КП «Житлокомунсервіс» не було надано відповідних документів для проведення відділом аудиту виконавчого комітету Вараської міської ради позапланової перевірки з питань стану управління комунальним майном, а також відділу економіки виконавчого комітету Вараської міської ради не надано розрахунків та підтверджуючих документів до всіх статей витрат, які включаються в перелік послуг, що входять до складу тарифів.

Тривале, з суперечками обговорення питання тарифів підсумувала тзп міського голови І.Шумра: «Не можливо встановлювати тарифи не маючи економічних розрахунків та обгрунтувань на послуги, що надає «Житлокомунсервіс». Мешканці міста повинні знати за що вони платять. Всі ми повинні сплачувати за ті послуги, які реально отримуємо», як повідомляють на офіційному сайті міськради.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X