Home / Міські новини | Вараш / Слуга народу Володимир Рашовський (фото)

Слуга народу Володимир Рашовський (фото)

Скоро вибори і українці повинні обрати своїх достойних народних депутатів, котрі зламають стару систему та з новими реальними поглядами змінять нашу країну на краще.

І одним з таких є РАШОВСЬКИЙ Володимир Володимирович, який служить вірою і правдою своєму народові.

sluga-narodu-volodimir-rashovskiy_cover2-big

Народився 20 жовтня 1974 року в селі Селець Дубровицького району. Освіта вища. Закінчив Рівненський державний технічний університет за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища», інженер еколог. Є засновником ТОВ Агрофірми «Рекорд».

Кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 155 (м. Вараш та райони: Дубровицький, Зарічненський, Рокитнівський та Володимирецький) від політичної партії «СЛУГА НАРОДУ».

Як ДЕПУТАТ – СЛУГА НАРОДУ прагну змін в нашій державі, жити та працювати для людей, а не задля свого блага. Докорінно змінити стару систему влади та мати нову стратегію – це те, чого потребує країна сьогодні.

Разом ми втілимо курс Президента Володимира Зеленського у конкретних законопроектах і політичних рішеннях, сформуємо професійний уряд народної довіри.

Люди не хочуть чути обіцянок, які є «мильними бульбашками», потрібно сміливо та переконливо діяти. Наша команда зробила висновки з минулого, працює для суспільства сьогодні та розбудовує стратегію майбутнього.

З новими переконаннями та підтримкою кожного з вас ми досягнемо того, до чого йшли роками наші попередники.

Як народний депутат від мВАРАШ, ВОЛОДИМИРЕЦЬКОГО, ДУБРОВИЦЬКОГО, ЗАРІЧНЕНСЬКОГО, РОКИТНІВСЬКОГО районів:

 буду працювати задля врегулювання ситуації з незаконним видобутком бурштину та інших ресурсів через легалізацію шляхом створення державного підприємства;

– візьму під контроль ініціативи з виділення коштів на побудову доріг та створення інфраструктурних об’єктів різного масштабу. Місцеві жителі гідні їздити хорошими дорогами, а туристи не повинні відмовлятися від поїздок через бездоріжжя;

– добиватимуся спрощення умов для ведення бізнесу. Підприємцям, які наповнюють місцеві бюджети, ми максимально сприятимемо у їх діяльності, адже таким чином ми зможемо залучити інвестиції у розвиток області;

– сприятиму створенню нових робочих місць;

– поверну пільги постраждалим від Чорнобильської катастрофи;

– забороню масштабну вирубку лісів;

– сприятиму розвитку молоді та вимагатиму проведення мережі інтернет у кожне село;

– потурбуюсь аби у закладах освіти діти мали доступ до чистої питної води;

– у Верховній Раді добиватимуся спеціального статусу для м. Вараш, аби кошти з податків залишалися на місцях та дозволяли розбудовувати місто.

ЗРОБИМО ЇХ РАЗОМ!

Розуміти проблеми людей, допомагати та не бути байдужим до чужої біди – це завдання кожного слуги народу. На жаль, проблем на Рівненщині досить багато і вони потребують негайного вирішення. Кандидат в депутати не стоїть осторонь та цікавиться цими проблемами.

Днями Володимир Володимирович відвідав реабілітаційний центр для особливих діток у Вараші, де необхідна розбудова закладу, нові корпуси, стадіон, розширення можливостей. У Володимирицькому районі ситуація теж бажає бути кращою: проблеми зі школами, недобудовами, сільськими ФАПами, з людськими землями…

І це ще не все… А скільки ще нюансів не розглянуто!? Тому настав час зламати систему потужною, сильною та надійною командою. Вперед і тільки вперед, адже спільними зусиллями ми виведемо країну з цього зубожілого стану. Ми станемо прикладом для інших країн, будемо гідно і гордо носити звання УКРАЇНЦЯ.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X