Home / Міські новини | Вараш / Секретар міської ради Вараша Олександр Мензул прокоментував рішення апеляційного суду по Анощенку (фото)

Секретар міської ради Вараша Олександр Мензул прокоментував рішення апеляційного суду по Анощенку (фото)

Володимирець.сіті попросив секретаря Вараської міської ради Олександра Мензула прокоментувати рішення Львівського апеляційного суду, який скасував рішення депутатів Кузнецовської міської ради про дострокове припинення повноважень міського голови Сергія Анощенка.
o_1d1ojgsij1kajrmk4t715fc1aql4g

– Сергій Анощенко з використанням притаманних йому брудних методів виграв апеляцію у справі про скасування рішення ради щодо припинення його повноважень, а не поновлення на посаді міського голови. Поновлення Анощенка на посаді міського голови  має бути предметом окремого судового розгляду. Сьогодні в засіданні була надана нотаріально засвідчена заява Анатолія Рожка про те, що під час другого голосування за зняття Сергія Анощенка він нібито утримався від голосування, хоча раніше неодноразово Анатолій Рожко підтверджував своє голосування «за» припинення повноважень міського голови. Схоже, що Рожку мало однієї судимості за підробку документів. Хочу вірити, що такі дії депутат міської ради Анатолій Рожко вчинив під тиском, і йому вистачить гідності та мужності визнати це та відкликати відверто брехливу заяву.

Крім цього, в судовому засіданні Сергій Анощенко дав свідчення, що голосував за припинення своїх повноважень. З моральної точки зору викликає цікавість, чому спочатку людина нібито виявляє бажання піти з посади, а потім ініціює неймовірну кількість судових розглядів з незрозумілих причин, з метою поновлення його на посаді. Я не є кваліфікованим фахівцем в галузі медицини, щоб стверджувати про можливе роздвоєння особистості колишнього мера. Проте точно можу сказати, що з юридичної точки зору такі дії С. Анощенка є конфліктом інтересів, що матимуть  абсолютно чіткі правові наслідки як для Анощенка, так і для Рожка.

Особисто мені прикро спостерігати таку жадобу до влади. Наша команда за нетривалий час врятувала місто від прірви та почала стратегічно важливі дії для забезпечення його сталого розвитку. Стверджую, що ми і надалі будемо проводити відповідальну та професійну діяльність в межах наданих нам повноважень, з повагою до Закону та турботою про громаду і кожного виборця, незалежно від політичних вподобань.

volodymyrets.city

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Один коментар

  1. Василь

    Хто “обзивається” таким і являється! Прикро,що більшість хто вирішили “Служити Людям”, забувають про це. Будьте хоробрі відповідати за свої дії, ваша можливість увійти в історію міста втрачена. ЗАГРАЛИСЯ В ПОЛІТИКУ щановні обранці. Лише вибори змінять ситуацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X