Home / Міські новини | Вараш / Із офіційним візитом у село Заболоття, – Вараш (фото)

Із офіційним візитом у село Заболоття, – Вараш (фото)

 

У п’ятницю, 2 листопада, депутати Вараша, працівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради на чолі із тзп міського голови Олександром Мензулом відвідали село Заболоття, – повідомляють на офіційному сайті.

Під час зустрічі, в.о. старости села Заболоття Роман Хондока ознайомив із об’єктами соціальної сфери: загальноосвітня школа, дитячий садочок, будинок культури, гуртожиток, фельдшерсько-акушерський пункт, де наразі тривають ремонтні роботи. Очільник міста Олександр Мензул вислухав усі проблеми та побажання від працівників даних закладів та зазначив, що відтепер розпочинається процес передачі усіх об’єктів та матеріальних цінностей до Вараської міської ради.

Нагадаємо, що 26 жовтня відбулася 29 сесія Варської міської ради сьомого скликання. Цей день став визначною подією, що назавжди ввійде в історію міста Вараш та села Заболоття, тому що було прийнято рішення «Про добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення».

В результаті чого територіальна громада села Заболоття приєдналась до територіальної громади міста Вараш, утворивши Вараську об’єднану територіальну громаду, що без сумніву дасть нові можливості для розвитку.

Даним рішенням депутати також затвердили План організаційних заходів щодо добровільного приєднання територіальної громади. Відповідне рішення набрало чинності з 1 листопада 2018 року.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X