Home / Міські новини | Вараш / Хто допомагав на виборах Сергію Анощенку? Імпічмент міського голови Вараша перенесли. Чому? (відео)

Хто допомагав на виборах Сергію Анощенку? Імпічмент міського голови Вараша перенесли. Чому? (відео)

znimok-ekrana-2017-10-10-15-49-47

Вочевидь, міського голову Вараша кришують рівненські бандити, а військові, які захищали Україну на сході, стали заручниками його політичних ігор. Схоже їхнім особистим часом розпоряджається депутат обласної ради, голова спілки АТО у Вараші Борис Бірук. За його дзвінком декілька десятків хлопців прибули на сесію.

Заступитися за міського голову Вараша також приїхав координатор організації «Дія» на Рівненщині Роман Коваль. Пан Роман зізнався, що він та його команда допомагали Сергію Анощенку на виборах. Від так не поступляться іншому зайняти крісло голови.

Представники колишнього «Правого сектору» неохоче спілкувалися з журналістами, проте поділилися планами на наступну сесію. Рівняни втретє приїдуть до Вараша аби не допустити імпічмент міського голови.

«Заява депутатів про недовіру міському голові це ніщо інше, як підкуп народних обранців», – заявив Сергій Анощенко під час засідання. Однак свою голослівну заяву мер не підтвердив жодним фактом, у цьому пізніше зізнався журналістам.

Запрошуючи людей на сесію, у своїх листівках, «мер» вкотре продемонстрував особисту неприязнь до генерального директора РАЕС. Примітивним способом Сергій Анощенко поливає брудом керівника станції, який не має жодного відношення до політики, намагається дискредитувати його, зводить безпідставні наклепи. При цьому припрошує мешканців прийти і захистити міського голову та своє місто. От тільки чомусь люди навіть у вихідний день не прийшли. Пленарне засідання на якому можливо розглядатимуть імпічмент міському голові перенесли на п’ятницю 13-го. Через відсутність кворуму в суботу сесія не відбулася.

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X