Home / Міські новини | Вараш / Чи не стане багатьом відомий депутат А.Рожко екс-свободівцем?… Розглянути його поведінку пообіцяв нардеп Олег Осуховський (фото)

Чи не стане багатьом відомий депутат А.Рожко екс-свободівцем?… Розглянути його поведінку пообіцяв нардеп Олег Осуховський (фото)

У суботу, 9 березня місто Вараш відвідали народний депутат Олег Осуховський та депутат Рівненської обласної ради Олексій Бучинський. Після зустрічі із містянами нардеп О. Осуховський провів у приміщенні Вараської міської ради прийом громадян, під час якого кожен із присутніх мав змогу поставити запитання та звернутися із своєю проблемою.

Пройти осторонь та не задати питання народному обранцю не могли і журналісти газети «Вараш», адже Олег Осуховський та Олексій Бучинський представляють «Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Саме цю політичну партію у Вараській міській раді представляє і багатьом відомий депутат Анатолій Рожко.

17-13-34

Про цього «героя» наші журналісти розповідали неодноразово. Зокрема наші читачі пам’ятають матеріали ««Вибіркова демократія» або чому депутат Рожко не голосує за землю для учасників АТО?», «До чого довели 8 місяців політики, або якщо «СВОБОДА», то свобода у всьому…( Депутат Рожко (ВО «Свобода») знову герой місяця)», ««НАДЗВИЧАЙНА ПОДІЯ» сталася у Вараші. У депутата Рожка «вкрали» мобільний телефон за 48 тисяч гривень»  (всі статті можна переглянути на сайті varash.info).

Після публікацій матеріалів про вараського свободівця нами було підготовлено не одне звернення до Олексія Бучинського та Олега Тягнибока з одним запитанням – «Чи не дискредитує така поведінка  депутата Вараську (тоді ще Кузнецовську) міську раду та Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Адже обрана громадою людина повинна подавати хороший приклад виборцям. Звертались ми офіційно, проте відповіді так і не отримали. Після всіх письмових звернень нам вдалося поспілкуватися з О. Бучинським особисто, та, попри обіцянки на камеру, відповідь –  повна «тиша».

Уважно, майже не звертаючи увагу на депутата Анатолія Кречика (який теж був присутній у залі та весь час ставав на захист А. Рожка), О.Осуховський, відповів, що всі представлені факти будуть розглянуті і журналістам буде надана відповідь. І це попри те, що дисциплінарне стягнення на Рожка за таку поведінку уже було накладено (зі слів Олексія Бучинського).

Тож чи буде розглянута поведінка «перебіжчика» А.Рожка і чи не стане він зовсім швидко екс-свободівцем час покаже. Нам залишається чекати на обіцяну відповідь та вірити, що депутату Верховної ради України важлива думка жителів Вараша.

Вероніка Пилипчук

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

3 коментарі

  1. Олександр Чєх

    Це мій любчик!не ображайте Таляна!

  2. Василий

    А що на цьому сайті є демократія?

  3. Петро Чан

    Гнати в шию такого депутата!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X