Home / Міські новини | Вараш / Чому депутати не ходять на сесії? Відповіді та коментарі

Чому депутати не ходять на сесії? Відповіді та коментарі

dscn2892_1

Чи то через брак політичного хисту, чи то організаторських здібностей,  але міському голові С.Анощенку так і не вдалося провести оголошену на 7 березня цього року сесію Вараської міської ради.

Дійсно, частина депутатського корпусу не з’явилась, чим наразилась на звинувачення нинішнього очільника міста в ігноруванні інтересів громади. При цьому, Сергій Іванович обійшов увагою той факт, що кілька місяців тому і саме за його відсутності на посаді сесії відбувались регулярно. А ігнорували інтереси громади не відвідуючи пленарні засідання (за логікою мера) якраз ті народні обранці, які нині його активно підтримують.

Як би там не було, але за словами нинішнього очільника міста, лишилися не вирішеними питання щодо зменшення тарифів, встановлення надбавок до окладів освітянам, виділення коштів на медицину, ремонт доріг, ліфтів. Не оминув увагою С.Анощенко й інтереси мешканців с.Заболоття.

В зв’язку з цим, прокоментувати свою позицію ми попросили депутатів, які 7 березня були відсутні в сесійній залі, а також фахівців, яких безпосередньо стосуються ініціативи міського голови.

Чим продиктоване Ваше рішення не брати участь у роботі сесії? І чи призведе воно до таких негативних результатів, про які заявляє С.Анощенко? – ось основні питання, які ми ставили народним обранцям.

Слідкуйте за публікаціями на сайті Varash.info та нашій сторінці у соціальній мережі Facebook. Повний текст інтерв’ю буде опубліковано в черговому випуску газети «Вараш».

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X