Home / Міські новини | Вараш / «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!» або «В своїй хаті своя правда і сила і воля» (фото)

«Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!» або «В своїй хаті своя правда і сила і воля» (фото)

В цій статті, я хочу поговорити про ще одне болюче питання в нашій країні. Це те з чим я боровся остатні роки та збираюсь боротись і надалі.

У нас є багато кандидатів, які згадують про дитячі майданчики, лавочки у скверах та проблему сміття. Все це дуже добре і потрібне і я також таке підтримую. Але мої плани, це навести порядок у правоохоронних структурах, судах та прокуратурі. Потрібно змусити  їх працювати в інтересах громади, захищаючи інтереси простих людей. А не займатись прикриванням злочинних справ, отримуючи за це « відкати».

В Україні поліції більше, аніж армії і вона не виконує свою функцію. Кошти на її тримання виділяються колосальні. Заробітну плату для них підняли у декілька раз. А судді і прокурори отримують зарплати  десятками, сотні  тисяч. І все це фінансується з наших податків. Ми потребуємо жити в країні, де всі правоохоронні структури працюють, а не лише проїдають бюджетні кошти, користуючись владою та безкарністю збагачуються. Їм попіднімали зарплати в 15-100 тис., мотивуючи це тим, що так вони почнуть чесно працювати. Але чи це вирішило проблему? Поліція замість того, щоб боротися зі злочинністю, сама приймає в ній участь. А судді і прокурори  виправдують і відпускають злочинців на волю. В судді за вкрадену курку – ув’язнять, а за розкрадання мільйонів – виправдають.

І через те, що правоохоронні органи не працюють так як слід, кругова порука, закон не працює, корупція процвітає, бюджет розкрадається, природні надри розтягуються, землі привласнюються тисячами гектарів. Підкреслюю, що це все це є причиною, чому  наша економіка падає все нижче і нижче, населення стає біднішим , ми маєм мізерні пенсії та зарплати.

Нам потрібна правова держава. Бо лише коли людина захищена, захищене її майно та бізнес, вона зможе спокійно жити та працювати, піднімаючи економіку. Небоючись, що ті, хто має владу та силу, привласнить її землі та майно.  Ми періодично чуєм, як люди дізнаються, що їх земля вже їм не належить. А житло, власниками якого вони були, вже є в чужих руках. Як захоплювали бізнес, який люди рокам піднімали з нуля. І усе це провернути без участі правоохоронних органів, злочинці не змогли б… 

Чи заслуговуємо ми такої влади та чиновників, суддів та прокурорів, поліції та СБУ? Так, заслуговуємо, якщо наш голос купують за пару сотень гривень, концертами перед виборами, обіцянками соціальних виплат та копійчаних надбавок.  А самі в той час вони  збагачуються на мільярди доларів. Тому, сьогодні продавшись, завтра не нарікаймо на безвладдя та корупцію. Ніякі одноразові фінансові та матеріальні допомоги не замінять справедливий розподіл бюджету, пенсій та зарплат.

Я, Полюхович Анатолій Іванович є прихильником партії «За Майбутнє» і однодумцем таких  політиків, як Ігор Палиця та Віктор Мялик , саме    тому я  з глибокими переконаннями  йду на місцеві вибори 2020!, які відбудуться 25 жовтня 2020року,  кандидатом в депутати від партії  «ЗА МАЙБУТНЄ» №1 у списку  до  Вараської районної ради та №6 до  Рівненської обласної ради, як ідейний, не боюсь і маю бачення робити правду та справедливість, й хочу ефективно працювати. Щоб люди, побачивши мою працю та результати, підтримали мою кандидатуру в майбутньому  на вибори у Верховну Раду. Тому що саме там приймаються важливі, справедливі закони та рішення. І саме там знаходяться важелі  контролю та впливу на дієвість цих законів – та перезавантаження влади на гідних та порядних людей для більш позитивної роботи.

  Першочерговими завданнями вважаю :

1 .Здешевлення в рази електроенергії.

2.Порядок та контроль по лісо вирубкам.

3. Зупинити розкрадання землі з її цінними надрами, які належать кожному громадянину України.

4. Створення робочих місць, та державна допомога для бізнесу (щоб описати всі мої плани по кожній з цих проблем, невистачить і газети ).

5. А по дорогам , впевнений що вистачить в мене сил залучити державні кошти і зробити. Деякі маршрути описую: Вараш-Зарічне (через Борову), Володимирець –Зарічне(через Степангород), Володимирець –Сарни (через Антонівку), Володимирець –Бережниця (через Цепчевичи), а також по Володимирецькому районі скільки можна знущатися з людей дорога на Бешляк через Великі Телковичі та на Новосілки через Малі Телковичі та інші.

  Малими кроками я поступово крокую по шляху до розбудови правової Країни. Надіюсь та Вірю що мрії стануть дійсністю і Україна почне процвітати у світлому Майбутньому!

Ваш Анатолій Полюхович

Політична реклама

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

X