Home / Міські новини | Вараш / Безвихідних ситуацій не буває. Дорожня карта для комунальників

Безвихідних ситуацій не буває. Дорожня карта для комунальників

22 листопада відбулась робоча зустріч тзп міського голови О.Мензула та генерального директора ВП «Рівнеська АЕС» П.Павлишина. В нараді також взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Н.Зубрецька та заступник генерального директора з економіки В.Бондаренко.

Олександр Мензул представив проект шляхів вирішення проблеми розблокування господарської діяльності КМКП – зняття арешту з майна підприємства та розблокування банківських рахунків.

Спільними зусиллями розроблено «дорожню карту», яка передбачає покрокові та узгоджені дії сторін – міської ради, комунального підприємства та РАЕС. Зокрема, передбачено підготовку мирових угод та внесення змін до «Програми цільової фінансової підтримки КМКП на період 2017-2027 роки в частині коригування обсягу фінансових ресурсів».

До 14 грудня цього року має бути підготовлено та направлено в суд 20 мирових угод, розгляд та вирішення яких в суді зробить можливим відновити повноцінну господарську діяльність КМКП, – повідомляють на офіційному сайті Вараської міської ради varash.rv.gov.ua.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Один коментар

  1. Я з Вараша

    Долг города перед РАЭС есть – это факт, жители за коммуналку платили – тоже факт, так куда же подевались деньги которые заплатили мы если они до станции не дошли?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X