Home / Міські новини | Вараш / Підтримка міського голови – «бандити» із Рівного на чолі із Романом Ковалем

Підтримка міського голови – «бандити» із Рівного на чолі із Романом Ковалем

bus

Вочевидь, міського голову Вараша «кришують» рівненські бандити, а військові, які захищали Україну на сході, стали заручниками його політичних ігор. Схоже їхнім особистим часом розпоряджається депутат обласної ради, голова спілки АТО у Вараші Борис Бірук.

За його дзвінком декілька десятків хлопців прибувають на сесійні засідання. Не полінувався приїхати і особисто координатор організації «Дія» на Рівненщині Роман Коваль, який заявив, що вони бандити і будуть підтримувати Сергія Анощенка, адже вони допомагали йому стати міським головою під час виборів 2015 року. Від так, не поступляться іншому зайняти крісло голови.

znimok-ekrana-2017-10-27-18-44-02

Роман Коваль у своїх емоційних виступах звинувачував не зрозумілий олігархат, ніби то, саме той винен у всіх проблемах нашого міста.

koval-2

 

Не забув наголосити і про бруківку, на укладанні якої, місто зекономила 350 тисяч гривень. Ось тут стає цікаво звідки пан Коваль, який живе у Рівному, на стільки обізнаний про роботи у нашому місті, як, наприклад, про укладання тієї ж самої бруківки? Розповів він і проте, як у місті через підставні особи проводяться торги на системі Prozzoro. Завдяки таким схемам перемогу здобуває потрібна людина, яка отримує бюджетні кошти. Про одну із таких махінацій ми писали, в статті  про закупівлю автобуса для освіти: «Небезпечний» автобус для дітей та інші тендерні закупівлі освіти. Хто кого обдурив».

Серед  депутатського корпусу ходять розмови, що саме підставні фірми Коваля, користуючись махінаціями, про які він розповів, займаються укладанням бруківки та ремонтом доріг у Вараші.

koval

Підтримуючи міського голову, вони «допомогли» йому закупити «небезпечний» автобус для школярів, хоча покупка і відбувалася через тендер. Ніби то «прикриті» фірми Коваля займаються комунальними питаннями, бо і сам директор КМКП є його людиною і також живе у Рівному.

Самі ж представники колишнього «Правого сектору» та АТО неохоче спілкуються із журналістами, проте поділилися своєю позицією та розповіли, чому  приїжджають до нас – «Хочемо аби місто розвивалося і процвітало». Здавалося б дуже добре, що людям не байдужа доля Вараша, та от цікаво, що самі вони є жителями навколишніх сіл, зокрема селяни Лозок.

 

Поділилися і планами  на наступну сесію. «Ми втретє приїдемо до Вараша, аби не допустити імпічмент міського голови». Що правда сесійне засідання відбулося, а представники Романа Коваля та Бориса Бірука не приїхали. Мабуть через те, що засідання відбулося напередодні Дня захисника України, в п’ятницю, 13 жовтня?

«Заява депутатів про недовіру міському голові це ніщо інше, як підкуп народних обранців», – заявляє Сергій Анощенко. Однак свою голослівну заяву мер не підтвердив жодним фактом, у цьому, пізніше, і зізнався журналістам.

 

Запрошуючи людей на сесію, у листівках, «мер» вкотре продемонстрував особисту неприязнь до генерального директора РАЕС. Примітивним способом, Сергій Анощенко, поливає брудом керівника станції, який не має жодного відношення до політики, допомагає йому у цьому і сам координатор «ДІЇ». При цьому припрошує мешканців прийти і захистити міського голову та своє місто.

На такі дії Сергія Анощенка та представників колишнього Правого Сектору, депутатський корпус відноситься негативно, оскільки ніхто із них не розуміє, яке відношення Рівняни мають до нашого міста? І в свою чергу звертаються до міського голови не влаштовувати на сесіях шоу, слідкувати за своїми підлеглими, зокрема Борисом Біруком, аби ті не здійснювали тиск на депутатів.

koval3

Вероніка Пилипчук

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X