Home / Міські новини | Вараш / На часі – комунальні питання

На часі – комунальні питання

Задля вивчення важливих комунальних питань, що будуть розглядатися на черговій сесії міської ради,  5 жовтня 2017 року у залі КМКП відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та енергозбереження.

Засідання відбувалося за присутності членів комісії та зарошених – відповідальних працівників виконавчого комітету та КМКП, повідомляє сайт міської ради.

В ході засідання члени комісії заслухали начальника відділу майна та комунальної власності міста – Ірину Савченко. У членів комісії виникло багато запитань щодо розгляду проекту рішення міської ради №912 від 05.09.2017 року «Про надання згоди на передачу приватного майна у комунальну власність територіальної громади міста Вараш».

Спільно із представниками КМКП розглянули розрахунок повної собівартості та середньозваженого тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення (КМКП), що виявилось дуже тривалим, адже членам комісії потрібно було детально вивчити розрахунки надані КМКП, які впливають на підвищення тарифу.

Наприкінці засідання комісія розглядала питання щодо розрахунку повної собівартості та середньозваженого тарифу на централізоване водопостачання (ВП РАЕС), проте залишила його надовивчення.

За результатами розгляду надані протокольні доручення відповідальним особам по питанням, які були детально вивчені та обговорені присутніми членами комісії.

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X