Home / Міські новини | Вараш / Керуючий справами Борис Бірук – «Патріот» за 20 тисяч гривень

Керуючий справами Борис Бірук – «Патріот» за 20 тисяч гривень

sesiya-2

Про керуючого справами Вараської міської ради ми писали не один раз. Та сьогодні вирішили розповісти детальніше, а саме про те, яким «чесним» патріотом він є. Аналізуючи останні події у міській раді, можна побачити, як Борис Іванович, певно розуміючи, що починає «пахнути смаженим», на засідання швиденько одягає свою військову форму та запрошує хлопців, які теж воювали у зоні АТО. Нам не відомо, що ж такого він розповідає військовим, що вони так щиро його підтримують, та виникає думка, що про свій заробіток  Бірук перед ними просто змовчує. Адже у декларації, керуючого справами, за 2016 рік немає нічого такого цікавого, щоб привернуло увагу звичайного мешканця. Та  ми не можемо оминути той факт, який до нас потрапив?

biruk-2

Отже, у вищевказаному документі Борис Іванович задекларував зовсім не великий заробіток за минулий рік, на основному місці роботи, а саме 46189 гривень. Та стає цікаво, що буде Бірук розповідати своїм побратимам, коли у 2017 році йому доведеться задекларувати заробітну плату в УВАГА, майже 20 тисяч гривень, точніше 19 581 гривня 25 копійок.

Таку суму, «патріот» нашого міста, отримав за один лишень вересень місяць цього року.  Впродовж січня – серпня, тобто за 8 місяців заробітна плата керуючого справами становила 148 тисяч 969 гривень 74 копійки, а це значить, що дохід з основного місця роботи, за один місяць, складає майже 19 тисяч. Здивувалися? Ми також. Та нашому здивуванню не було меж коли до наших рук потрапив документ – розпорядження міського голови із додатком, який підписав Борис Іванович. В ньому йде мова про премії працівників апарату ради, виконавчого комітету, та його структурних підрозділів. Серед всього списку ми знайшли прізвище керуючого справами, який до того ще є депутатом Рівненської обласної ради. Ото у вересні наш «чесний патріот», отримав премію у розмірі 10 тисяч гривень.

То ж, коли до заробітної плати 19 581 гривня 25 копійок ще додати 10 тисяч премії, сума заробітку є доволі не маленька. Чи мають такий заробіток, наші хлопці, які пройшли, або ж проходять пекло АТО,  та так щиро вірять голові «Ветеранської  спілка учасників АТО та захисників вітчизни».

Також цікаво чи всі вони отримали земельні ділянки, як це зробив Борис Бірук. Адже ще у грудні 2015 року, не задовго після, отримання мандата обласного депутат, йому було надано землю у селі Заболоття розміром 2188 м.кв.

Або ж чи багато із них отримали квартири, як і Борис Іванович, розміром 41 м.кв.? І це додатково до двох приватизованих кімнат у гуртожитку. Та все напевно правильно, адже у нього, як наголосив міський голова Сергій Анощенко  – «7 чи то 8 чоловік було приписано». Та от чомусь із  цих всіх 7 чи 8 чоловік, Бірук у своїй декларації, вказує тільки сина та дружину, яка є депутатом Вараської міської ради.  Також він напевно призабув вказати, куди поділася одна кімната у гуртожитку отримана їм раніше.

«В АТО їх, хай побачать, як там воювати і красти» – такі слова дуже часто можна почути чи від не найголовнішого  «чесного патріота» Вараша. Та ми сміливо можемо запевнити у тому, що наше місто має далеко не одного воїна, які дійсно воюють за мирне небо над нами та спокійне життя, проте в цей час вони на кожному кроці про це не «кричать»…

P.S. У списку серед преміантів, ми також зустріли доволі цікаві прізвища, тому у наступних номерах будемо розповідати і про їхні «досягнення».

Вероніка Пилипчук

Про admin

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

2 коментарі

  1. Интересно почему Веронику интересует зарплата только Бирука, а не Шумры например?

  2. Дорога,пані,Вероніка,можливо,негарно з моєї сторони,але я все ж таки напишу:”Щоб ВИ жили!”Гарного вечора.”Кар’єрного”зросту!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X