Home / Міські новини | Вараш / Карантину в школах Вараша поки що не буде (фото)

Карантину в школах Вараша поки що не буде (фото)

У п’ятницю, 9 лютого 2018 року, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням очільника міста Сергія Анощенка. Повідомляє сайт ВАРАШ СЬОГОДНІ з посиланням на міську раду.

img_1974

Зібралися члени комісії за ініціативою начальника управління освіти Олени Корень. «З кожним днем ми спостерігаємо збільшення кількості хворих дітей. Окрім того, є звернення від батьків щодо даної ситуації. І хоча поки що епідпоріг не перевищено, вважаємо, що буде доречним ввести в навчальних закладах міста карантинні заходи та обмежити проведення масових заходів у школах, де найвищий рівень захворюваності», – зазначила Олена Миколаївна.

Відповідно до рішення комісії, навчальний процес в школах міста поки що не припинятимуть.

Однак, з метою недопущення збільшення кількості хворих, у всіх навчальних закладах міста буде введено карантинні заходи, пов’язані із захворюваністю на грип та ГРВІ. Окрім того, у закладах, де спостерігається найвищий рівень захворюваності дітей: ЗНЗ №3, 5 та гімназії, тимчасово обмежать проведення масових заходів та позашкільних занять.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

34 коментарі

  1. А я проти карантину!
    Навчаюсь в одинадцятому класі, вважаю що це вплине на навчальний процес.
    А до зно все ближче і ближче.
    Краще вже посидіти в школі, бо якщо не там підхопиш то десь навулиці!
    Карантин — нісенітниця

    • Мама першокласника

      Ви не праві. В школах велике скупчення людей, як і в лікарнях, тому там найбільший шанс підхопити грип. А на карантині ви посидите вдома і самі попрацюєте над зно, якщо на то пішло

    • Вікторія Стадник

      Я не поділяю твою думку. З особистого досвіду скажу таке: зазвичай учні готуються до ЗНО з реамтиторами або ж самостійно. + невже ти справді вважаєш, що усі шкільні уроки важливі??? Тобі пригодиться, наприклад, географія житті? До того ж, зазвичай під час карантину учні сидять дома – лікуються, роблять домашнє завдання, Зно, допомагають батькам і т.д. І грип – це серйозна хвороба, тому карантин це вимушена міра для захисту здоров’я учнів!!!

    • Вікторія Стадник

      Повністю згідна

  2. Рудник Олег

    Дуже багато хворих людей, які тільки вчора були здоровими. Особисто, я за карантин. Потрібно хоч якісь міри прийняти

  3. Вікторія Стадник

    У моєму класі відсутня більша ПОЛОВИНА учнів!!! Це просто жах!!! Я не уявляю, що саме коїться у головах наших чинновників, але СПРАВДІ багато хто знедужав!!! А всі ці карантині заходи фактично безтолкові, адже вірус передається повітряно-краплинним шляхом… Якщо не на дискотеці підхопиш цю хворобу, то точно десь у школі… Як на мене, треба було зробити карантин ще на попередньому тижні. Не бачу сенсу і далі затягувати… Краще аби усі перехворіли вдома, а потім уже навчанням можна займатись.

    • Турботливий батько

      Теж вважаю що краще тиждень-другий удома посидіти

    • віруси які тобі загрожують передаються тільки статевим шляхом, так що карантин тобі не допоможе

  4. Катерина

    З кожним тижнем кількість хворих збільшується. Працюю в лікарні. І то страшно дивитись, як лікарня перетворюється у місце, де на кожному кроці вірус. Я вже мовчу про школи, де не провітрюються приміщення. І хвороба розтікається за секунди.

  5. Ангеліна

    Я мати дитини яка ходить в п’ятий клас. Зранку відправила дитину до школи, а ввечері у неї температура, нежить та кашель який дуже важко зупинити. І це не тільки моя дитина в такому стані. Всі лікарні переповнені хворими, які сидять під кабінетами та чекають своєї черги. Прошу негайно зробити карантин!!!

  6. М@ринкаа

    Я після візиту до школи лікуюся вже другий тиждень. Будьте людьми, зробіть карантин

  7. Мене бентежить, що вже стільки смертельних випадків від кору і може бути спалах дифтирії, а медикаментів немає. І як спокіно можна ходити до школи чи дитсадка знаючи такі страшні факти. Можливо варто зробити карантин хочаб на тиждень. Вам самим не лячно ходити вулицями? Будь ласка задумайтесь бо перспектива смерті мене не радує…

  8. Моя дитина ходить в 4 клас. Як я можу спокійно відпускати сина до школи. Я ж мати, Ви також батьки, подумайте про своїх дітей. Лікарні переповнені хворими. У трьох школах більше 30 % відсутності. Куда вже далі відтягувати з тим карантином?

  9. Іван Сергійович Нитнарак

    Не розумію чому досі нема карантину. У самого син Андрійко прихворів. Температура 39.1. Але рветься до школи, не хоче пропускати уроки… Я просто шокований нашою місцевою владою… #язакарантин

  10. Ольга Василівна

    Я перепрошую, чому засідання проводив мер, якого намагаються скинути? Так треба? Думаю, щось не правильно. А карантин – то розумно.

  11. Ви знущаєтесь чи як? Моя дитина ходить в 4 клас. Як я можу спокійно відпускати сина до школи, знаючи які бацили там розносяться. Підтримую попередній коментар, неділя карантину дійсно допоможе. Страшно на вулицю дітей відпускати. Я ж мати, Ви також батьки, подумайте про своїх дітей. Лікарні переповнені хворими. У трьох школах більше 30 % відсутності. Куда вже далі відтягувати з тим карантином?

  12. Я, як вчитель благаю у вас зробити карантин.
    Дуже важко в школі, всі хворі.
    Сьогодні вже й сам погано себе почуваю після семи уроків і контакту з сопливими малими!
    Подумайте про людей!
    .

  13. Турботлива мама

    Сподіваюсь ви відкриєте очі на те, що відбувається і не будете вводити непотрібні заходи.

  14. Дитина пішла в школу здоровою повернулась напівжива
    ГАНЬБА ВАМ

  15. Владимир

    Я, как отец четверых детей, могу сказать что карантин необходимая мера в данный момент
    Дети полубольные ходят в школу и заражают других
    Опыт прошлых годов говорит, что неделя карантина помогала снизить количество больных!!
    подумайте

  16. Турботливий батько

    Я за карантин. Сподіваюсь, його скоро введуть

  17. Владимир

    Я как отец четверых детей могу сказать что вы настоящие П.Д.Р., страшно детей в школу отпускать когда все кругом больные, а вы жмыхи зажали карантин нормальный!!!!!
    ПОЗОР

  18. Дітям потрібен карантин

  19. Хай буде карантин буде даже легче))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X