Home / Міські новини | Вараш / Кадрові зміни в НАЕК “Енергоатом” (фото)

Кадрові зміни в НАЕК “Енергоатом” (фото)

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив колективу НАЕК «Енергоатом» тимчасово виконуючого обов’язки президента Компанії Павла Павлишина.

Представлення відбулось 6 грудня у центральному офісі Енергоатома Енергоатом . У заході також взяли участь голова підкомітету з питань ядерної енергетики та ядерної безпеки Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Остап Шипайло і міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель.

Павло Павлишин навчався у Одеському політехнічному інституті за спеціальністю «Атомні електростанції та установки» та з 1992 року працює на Рівненській АЕС. Павло Яремович пройшов щаблі професійного росту, починаючи з оператора реакторного відділення реакторного цеху №2. З 1998 року працював на керівних посадах: начальник зміни РЦ №2, заступник начальника навчально-тренувального центру (НТЦ), начальник НТЦ, заступник головного інженера з експлуатації блоків №№3, 4, заступник головного інженера з підготовки персоналу – начальник НТЦ. З 2012 до 2019 року очолював ВП «Рівненська АЕС». 2 грудня 2019 року за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю Павло Павлишин отримав звання «Заслужений енергетик України».

Інформує rnpp_atom ВП “Рівненська АЕС”

Про Varash Info

Читайте також...

Смертельна ДТП у Вараському районі

У Вараському районі автівка врізалася у дерево. Водій загинув ДТП сталася сьогодні, близько 08:00 на …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X