Home / Міські новини | Вараш / Кримінал / І знову ДТП біля АЗС: за участі мотоцикла та позашляховика (фото)

І знову ДТП біля АЗС: за участі мотоцикла та позашляховика (фото)

img-46d29e2e1f456b350c2e5064c57b4f08-v

Сьгодні, близько 13.00 год, в черговий раз біля АЗС «Журавлина» у Вараші трапилося ДТП, за участі позашляховика та мотоцикла. На місце події прибули поліцейські та швидка допомога. Водія мотоцикла, зі слів очевидців, забрали до лікарні із попереднім діагнозом  струс мозку.

Водій позашляховика, рухаючись в сторону виїзду з міста повертав на АЗС, пропускаючи зустрічний автомобіль, а мотоцикліст із пасажиром намагався проскочити між двома автівками, що зробити в нього не вийшло і створивши аварійну ситуацію не впорався з керуванням і злетів на узбіччя.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

2 коментарі

  1. Ослопас

    Я як раз їхав мимо і бачив хто де знаходиться після ДТП. Перша версія – мот пішов на обгін коли машина почала повертать на заправку і мот не побачила. Це типова дуже ситуація. Про зустрічне авто не знав.

  2. Мотоцикліст

    А чому така версія ДТП? А може мотік їхав собі, позашляховик мотіка підрізав, не вмикнув поворот, може перестроївся на ліву полосу позашляховик з порушенням ПДР!?А мотік вже уникав дтп і мусив вклеїти!?Відео є? Немає.Отже в суд і по судовому рішенню можна ще й зустрічну наказати, що не їхала по крайній правій полосі і цим самим створили небезпечну ситуацію, мотік був в коробочці.
    Якщо відоса немає, а в мотіка є свідок, то тут обоюдна провина мотіка і позашляховика, кожен з них буде твердити своє і себе захищати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X