Home / Міські новини | Вараш / Культура / Гран-прі вибороли вихованці із Вараша на узбережжі Болгарії (фото)

Гран-прі вибороли вихованці із Вараша на узбережжі Болгарії (фото)

Вихованці студії-танцю «Грааль» їздили в Китен (Болгарія) на гала концерт у Приморско. Як зазначає керівник студії-танцю, Юлія Лакизюк-Крупіч: «змагання були складні бо змагались володарі гран-прі між собою, де наш головний результат – 1 місце, яке вибороли у тяжкій битві. Загалом, діти були постійно задіяні виступали на різних подіях: святі Нептуна, на міс лагеря та інші».

viber-image111

 

Керівник розповіла, що їм дуже сподобалося, було тяжко, але вони не здавалися. «Вихованка, Анна Головач, виборола титул міс посмішка, а Євгенія Корж, була фінансовим міністром лагеря. Журі: Мілена Санк (Петербург), Ірина, балерина (Харків) і Влад Яма, танцюрист (Київ). Організатор конкурсу Віталій Нечитайло, якому ми вдячні за гарну організацію хорошої справи. Приємно чути від журі, що наші постановки відрізняються від інших, що думаємо своєю головою, доносимо ідею в танці і т.д».

Учасники діляться своїми думками. «У всіх нас враження просто чудові. Дорогу в три тисячі кілометрів діти перенесли гарно, і щодо перетину кордонів теж. Їхали через усю територію Болгарії, краса неймовірна, «серпантини», гори і море. Мене особисто вразила Румунія. Там вночі все оживає і все світиться, от якби і в нашому містечку так зробити!»

– Плани на Майбутнє просто грандіозні! Покоряти нові горизонти та кордони, ну й звісно нашу, рідну, Україну! Наразі готуємося до виступу на Світязі, Волинська область та на береги Чорного моря, після чого столицю (Київ) підкорювати, а далі, далі притримаємо інтригу…

Людмила Скібчик

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X