Home / Міські новини | Вараш / Культура / Граалівці виграли Гран-Прі на Міжнародному фестивалі (фото, відео)

Граалівці виграли Гран-Прі на Міжнародному фестивалі (фото, відео)

26733661_1149437705190948_91004483412174269_n

У суботу, 13 січня 2018 року, «театр-студії танцю «Грааль» виграли Гран-Прі на Міжнародному фестивалі у Львові «Українська Коляда». Вони змагалися з Білорусією, Дніпро, Чернігів та іншими містами України. Це вже Третє Гран-Прі «Театр-студії танцю «Грааль».

Керівник театр-студії танцю Грааль Юлія Лакізюк-Крупіч у соціальній мережі фейсбук поділилася результатами і процесом виступів своїх колективів, розповідає: “Справжня Різдвяна казка!!! Окрім самого конкурсу-фестивалю ми насолоджувались прекрасним містом Львів! Це і шоколадна майстерня, і підземелля виготовлення кави, і музей, і собори, і новорічна ялинка, театр, опери і балету.

І ще трішки про сам конкурс. Було дуже строге і професійне журі, ставили оцінки одразу і одразу викликали деяких хореографів і вказували на помилки, це трішки не звично, але, як круто коли не «б*ють» словами, а кажуть, що ми супер-колектив. Організація класна, організатори приємні справедливі емоційно круті люди. Загалом, дякуємо, що дали нам можливість проявлятися!

Ну і завершу тим, що готуючись до цього конкурсу я ризикувала тим, що поставила постановку – акробатичного танцю з елементами вальсу, а вона найпереможніша виявилась. Отже, друзі ризикуйте, і з Новим роком всіх”.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X