Home / Міські новини | Вараш / Бізнес / У магазинах VESTA придбай собі органічну продукцію французької та турецької марки – Вараш (фото)

У магазинах VESTA придбай собі органічну продукцію французької та турецької марки – Вараш (фото)

9

У Вараші, віднині, можна придбати продукцію побутової хімії французької марки LORANE та BIO LORANE. Головна мета даної продукції – задовільнити потреби прискіпливого покупця, пропонуючи найкращу якість та низьку ціну. Продукцію розробляли у Франції по унікальним технологіям, що відповідає високим європейським стандартам, маючи сертифікацію ICEA. Що ж це за сертифікація?

ICEA (Інститут етичної та екологічної сертифікації) розробив стандарт органічної продукції, що нині діє на всій території Європи. У продукції французької марки LORANE не дозволяється використання заборонених шкідливих або сумнівних хімічних речовин (більше 1350 позицій), а також різних нафтопереробних продуктів, консервантів, фосфатів, аміаку та багато іншого. Їх склад становить виключно із рослинних і тваринних компонентів. Має гіпоалергенну властивість, що не визиває алергічної реакції. Навіть упаковка має властивість біологічно розкладатися.

А це вже сміло дає можливість говорити, що продукція марки LORANE є біологічно та екологічно чиста і нешкідлива до використання.

4

Дану продукцію можна придбати за адресою: м. Вараш, ринок «Копошилка» магазин VESTA, а також м-н Вараш буд.43 магазин VESTA.

Також асортимент магазинів VESTA поповнився продукцією побутової хімії та косметики турецької марки ELSE. А це пральні порошки, засоби для миття посуду, чистки для кухонних та ванних поверхонь, склоомивачі, чистки для килимів та шампуні на різний смак та за помірними цінами.

8

Засоби марки ELSE ретельно очищають бруд та плями, не пошкоджуючи поверхню, а також видаляють всі не приємні запахи. Натомість в замін Ви отримаєте приємний аромат наповнений свіжістю та чистотою.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X