Home / Міські новини | Вараш / Бізнес / Тимчасова зайнятість – старт для отримання постійної роботи (фото)

Тимчасова зайнятість – старт для отримання постійної роботи (фото)

img-dea6a8df9b6cad326dc24fb86d083909-v

Окрім постійної роботи чинним законодавством України передбачена тимчасова зайнятість безробітних, яка є офіційна та корисна як для роботодавців, так й  для безробітних громадян. Насамперед, як форма адаптації  найманого працівника на робочому місці. В той же час роботодавець має змогу визначити для себе  чи справляється з роботою працівник, чи є в нього здібності для виконання певної роботи, чи працелюбна людина або ж в нього з’явилась потреба у прийнятті найманого працівника на окремий тимчасовий термін.

Також законодавством України  передбачено, що  безробітний, працюючи  на тимчасових роботах, отримую офіційну заробітну плату за період роботи, не втрачаючи отримання допомоги по безробіттю в центрі зайнятості.

З приватним підприємцем Галиною Ткачук  працівники служби зайнятості співпрацюють давно та плідно. Тому, після отриманої консультації від начальника відділу взаємодії з роботодавцями Кузнецовського міського центру зайнятості  Тетяни Зливко, пані Галина  вирішила прийняти на тимчасову роботу на посаду «продавець продовольчих товарів» одну із безробітних, яка  довготривалий період перебуває на обліку в Кузнецовському центрі зайнятості в пошуках роботи. Це Тетяна Прокопчук, вона декілька днів працювала  на роботах тимчасової зайнятості, від чого є користь  роботодавцю, безробітному та державі, адже  це легальна зайнятість, сплачені податки та перспектива пані Тетяни  отримати постійне місце роботи.

 

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями

Кузнецовського міського центру зайнятості

                                                                Т.Зливко

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X