Home / Міські новини | Вараш / Бізнес / Місто «заполоняє» мобільна кав’ярня Сопачівських кавоварів?… (фото)

Місто «заполоняє» мобільна кав’ярня Сопачівських кавоварів?… (фото)

Нещодавно, у центрі Вараша, припаркувалася нова кавомашина «Margarita» і спустивши скло розпочала продаж кави. На тому ж місці, ще вчора, паркувалася мобільна кав’ярня «BARKAS», а сьогодні причіп «Margarita». Що це, війна за місце чи сварка за франчайзинг?

whatsapp-image-2018-07-13-at-15-58-52-1
Давайте більш детальніше розберемося із поняття франчайзинг – це така організація бізнесу, за якою компанія (франчайзер) передає певній людині чи компанії (франчайзі) право на продаж продукту і послуг цієї компанії. Франчайзі зобов’язується продавати цей продукт чи послуги по заздалегідь визначених законах і правилах ведення бізнесу, що встановлює франчайзер. В обмін на здійснення всіх цих правил франчайзі одержує дозвіл використовувати ім’я компанії, її репутацію (гудвіл), продукт та послуги, маркетингові технології, експертизу, і механізми підтримки.
Це свого роду оренда, тому що франчайзі ніколи не стає повним власником товарного знаку, а лише має право використовувати товарний знак на період виплати щомісячних внесків. Суми цих внесків обмовляються в франчайзінговому договорі і є предметом переговорів. Франчайзінговий пакет (повна система ведення бізнесу, передана франчайзі) дозволяє відповідному підприємцю вести свій бізнес успішно, навіть не маючи попереднього досвіду, чи знань навчання в даній галузі.

skrynshot-2018-07-14-12-30-29
Для компаній франчайзинг – це спосіб поширення бізнесу. Для підприємців франчайзинг – це один з шляхів стати власником бізнесу. На зростаючих ринках, таких як Україна, франчайзинг є швидким способом навчання підприємців практичним стандартам, що необхідні, щоб вести прибутковий бізнес. Франчайзинг – свого роду симбіоз “великого” і “малого” бізнесу, – розповідають детально про нове поняття на ru.osvita.ua.
«BARKASCOFFEE» видає франчайзі пакети, яким мабуть і скористався власник?!
А чи не є власник мобільної кав’ярні «BARKAS», що паркувалася у центрі, і мобільної кав’ярні «Margarita» одна і та ж особа, як наприклад екслісничий Сопачівського лісництва? То ж, що називається «маєш «блат», роби що хочеш»… навіть, якщо то і центр міста!

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

3 коментарі

  1. Работодатель данной организации просто держит работников за дураков. Набирает малолетний персонал, которые батрачат за копейки до 3-х ночи. И потом месяцами не могут допроситься зараплаты, не берет трубку, не отвечает, обещает дам завтра и игнорит неделями! В лучшем случае тыкнет 500 грн. Не рекомендую, особенно несовершеннолетним!

  2. Володимир

    Кава в “Баркас” всерівно на смак – лайно, так що від франчайзингу теж не багато що залежить.

  3. Ой,заздрість- погана штука!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X