Home / Міські новини | Вараш / Бізнес / Хто шукає роботу – той її знаходить (фото)

Хто шукає роботу – той її знаходить (фото)

Як свідчить досвід значно швидше знаходить місце праці той, хто наполегливо її  шукає. У питанні працевлаштування найбільшу роль відіграє щире бажання працевлаштуватись. Щоб спростувати хибність думки про неможливість знайти роботу, а тим паче здійснити кар’єрний ріст, пропонуємо яскравий приклад працевлаштування безробітної за сприяння фахівців  міського центру зайнятості.

Марія Левченко, мешканка міста Вараш, має різносторонній досвід роботи бухгалтера, керівника  відділення та  менеджера. У січні 2017 року пані Марія звернулась  за допомогою в працевлаштуванні до міського центру зайнятості після скорочення  з останнього місця роботи.

В центрі зайнятості  пані Марія отримала офіційний статус безробітного і почала активно шукати собі нову роботу. Для цього відвідала різні семінари з техніки пошуку роботи та презентації себе роботодавцю, склала своє резюме. Також Марії було запропоновано декілька вакансій підходящої роботи виходячи з її освіти та досвіду.

Слід зазначити, що пані Марія сумлінно виконувала рекомендації фахівців центру зайнятості,  коли їй запропонували  пройти співбесіду у відділі культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради  на посаду  головного бухгалтера, вона відразу погодилась та після цього отримала там  постійне місце роботи.

“Знайти роботу для душі – це насправді не важко, головне слухати себе і рішуче прямувати до своєї цілі. Зараз в мене хороша, а головне легальна робота, за яку отримую достойний заробіток.  Тож, треба  пам’ятати  про головне: яку б професію ви не вибрали, прагніть стати дійсно незамінним фахівцем у своїй справі,”- ділиться своїми враженнями вже колишня  безробітна Марія Левченко.

Фахівці центру зайнятості щиро бажають  пані Марії всіляких успіхів в роботі, міцного здоров`я та  злагоди в родині.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу

активної підтримки безробітних 

Н.Ковальчук

Про Varash Info

Читайте також...

Додому Герой повернеться на щиті

У бою за Україну, за нашу свободу й незалежність загинув Тарас Васильович Бойко. Військовослужбовець 30 …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X