Home / Міські новини | Вараш / Дистанційне навчання для початкової школи у Вараші. Чи дослухається влада до батьків?

Дистанційне навчання для початкової школи у Вараші. Чи дослухається влада до батьків?

Батьки дітей, які навчаються у початкових класах звернулися до міського голови О. Мензула та начальника управління освіти О.Корень з проханням дозволити навчання учнів 1-4 класів у школах. Аргументувати тим, що дистанційне навчання на яке змушені перейти учні початкових класів, не дає тих знань, які вони отримують під час уроків в класі із вчителем. Підняте питання будуть вирішувати завтра на комісії ТЕБ та НС.


Текст звернення:

“Ми, батьки дітей, які навчаються у початкових класах ліцеїв м.Вараш, просимо Вас розглянути звернення та дозволити навчання учнів 1-4 класів у стінах наших шкіл з 18 січня 2021 року. Дистанційне навчання на яке змушені перейти учні початкових класів, не дає тих знань, які вони отримують під час уроків в класі із вчителем. Також під час запропонованого дистанційного навчання, не кожен має змогу контролювати чи насправді дитина навчається, адже всі можливі відпустки, батьки використали під час ведення першого етапу такого навчання.
Також варто зауважити, що тривале не відвідування школи, негативно впливає на учнів початкових класів. Розпочинаючи зимові канікули набагато раніше ніж в школах інших міст, нас батьків ніхто не запитав, чи згідні ми з тим, що після канікул діти будуть навчатися дистанційно, мотивували тим, що були високі показники по захворюваності на COVID-19. На сьогоднішній день, згідно статистики такі показники зменшуються щодня. Тому ми вважаємо, що організовувати навчальний процес в онлайн режимі немає потреби, адже учні мають право повноцінно отримувати знання. Тим більше, що діти віком 7- 10 років повинні навчатися під контролем, який не всі батьки можуть забезпечити.
Просимо Вас з розумінням поставитися до піднятого питання та як най швидше його розглянути”.

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X