Home / Міські новини | Вараш / До уваги абітурієнтів: “Твоя професія – твоє майбутнє”!

До уваги абітурієнтів: “Твоя професія – твоє майбутнє”!

На денну форму навчання до вищих навчальних закладів МВС України приймаються громадяни України на базі повної загальної середньої освіти віком від 17 років, з числа учнів загальноосвітніх шкіл, профтехучилищ та коледжів, військовослужбовців Збройних сил, звільнених у запас. Основними критеріями відбору до кандидатів є успішність, особиста дисциплінованість, соціальна зрілість, бажання служити в Національній поліції, фізична та психологічна підготовленість.

img_3675

 

Особливістю оформлення кандидатів на навчання у ВНЗ із специфічними умовами навчання є формування особової справи, яка направляється в обраний кандидатом заклад, який, в свою чергу, запрошує кандидата для складання вступних іспитів. Оформленням особової справи займається сектор організації відбору та проведення атестування поліцейських УКЗ Головного управління Національної поліції в Рівненській області. Однією із вимог до кандидатів є подання ними електронної анкети на порталі для кандидатів на навчання у ВНЗ МВС України на веб-сайті: htt://osvita.np.gov.ua/.

              

Важливою вимогою до служби та навчання є визначення військово-лікарською комісією стану здоров’я, для виконання належним чином своїх функціональних обов’язків під час навчання та під час служби. Зріст повинен бути не менше 160 см вага 55 кг.

 

Прийом до вищого навчального закладу МВС України здійснюється за конкурсом з урахуванням  сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, визначення рівня фізичних здібностей та результатів професійного психологічного відбору.

 

Набір кандидатів на навчання за державним замовленням до вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» в 2018 році проводять наступні навчальні заклади:

  • Національна академія внутрішніх справ
  • Харківський національний університет внутрішніх справ
  • Львівський державний університет внутрішніх справ
  • Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ
  • Одеський державний університет внутрішніх справ
  • Донецький юридичний інститут МВС ( м.Кривий Ріг)
  • Національна академія Національної гвардії України

 

Для участі в конкурсі необхідно підготувати наступний пакет документів:

  • 1) копія паспорта громадянина України та копія ідентифікаційного номеру;
  • 2) копія військового квитка/посвідчення про приписку до призовної дільниці чи посвідчення особи військовослужбовця (для військовозобов’язаних або військовослужбовців);
  • 3) фотокартки 9х12 см (2 шт.), 3х4 см (6 шт.), 3,5х4,5 см (2 шт.);
  • 4) письмова заява про направлення на навчання із зазначенням структурного навчального підрозділу ВНЗ та спеціальності;
  • 5) автобіографія;
  • 6) особова картка визначеного зразка;
  • 7) анкета кандидата на навчання визначеного зразка;
  • 8) згода на проведення спеціальної перевірки відповідно до Закону України “Про запобігання корупції” і на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;
  • 9) копія документа (за наявності), який підтверджує право на спеціальні умови щодо участі у конкурсному відборі при вступі для здобуття вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти;
  • 10) копія документа державного зразка про здобутий ступінь (освітній, освітньо-кваліфікаційний рівень), на основі якого здійснюється вступ, і додатка до нього;
  • 11) копії сертифікатів зовнішнього незалежного тестування (за наявності);
  • 12) картонна папка із зав’язками,
  • 13) характеристика зі школи чи училища.

Всі копії документів завіряються при наявності оригіналів.

УВАГА! Документи приймаються до 15 травня року вступу

МЕДИЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ (ВНЗ- 2018)

Відповідність стану кандидатів вимогам до посади визначає військово-лікарська комісія (ВЛК) згідно наказу МВС України №285 від 03.04.2017.

Для проходження медичного огляду необхідно мати наступні документи:

– Паспорт;

– Направлення на ВЛК (видається кадровою службою);

– Військовий квиток або посвідчення про приписку до призивної дільниці (з відміткою про перебування на обліку), який є обов’язковою умовою проходження медичного огляду ВЛК (крім жінок)

 

Всі довідки дійсні при наявності печатки лікувального закладу, особистої печатки лікаря та його підпису!

 

Після закінчення вищого навчального закладу за державним замовленням випускники отримують диплом встановленого зразка та їм присвоюється спеціальне звання. Молодим фахівцям після закінчення вищого навчального закладу гарантується працевлаштування з урахуванням набутої кваліфікації, спеціальності та спеціалізації.

 

Для отримання більш детальної інформації щодо правил та умов вступу, попереднього оформлення документів на кандидатів у ВНЗ із специфічними умовами навчання просимо звертатися у сектор організації відбору та проведення атестування поліцейських УКЗ ГУНП в Рівненській області, який знаходиться за адресою: м.Рівне, вул.Хвильового, 2, каб.38. ( тел. 0362-679-789; 067-362-40-80) або Острозький відділ поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

 

 

Варашський відділ поліції

ГУНП в Рівненській області

Про Varash Info

Читайте також...

Сумна звістка огорнула Вараш

22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 м.Харків помер молодший сержант …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X