Home / Без категорії / На Дубровиччині авто злетіло з мосту: двоє осіб загинули (відео, фото)

На Дубровиччині авто злетіло з мосту: двоє осіб загинули (відео, фото)

46764817_2180209605343298_6924453459815038976_n

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло сьогодні, 25 листопада, близько 13 години. Дубровицькі рятувальники надавали допомогу у піднятті з дна річки Горинь легкового автомобіля. На спецномером «101» надійшло повідомлення, що у селі Висоцьк Дубровицького району злетів з мосту в річку Горинь легковий автомобіль FIAT. Загинули два пасажири, водій залишився живий.

До місця події негайно було направлено чергове відділення рятувальників 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубровиця. Рятувальники на човні дісталися до автомобіля, підцепили його тросом до автокрану і таким чином підняли з води на берег. Усі обставини ДТП встановлює поліція. Окреме прохання до водіїв. Дотримайтеся правил дорожнього руху. Бережіть власне життя та здоров’я.

Водій отримав незначні тілесні ушкодження. За зовнішніми ознаками він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка доставили до медзакладу для проведення медичного освідування та додаткового огляду. Унаслідок ДТП загинули двоє пасажирів: 49-ти та 51-річні місцеві жителі.

Водія «Fiat» слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Повідомляють на офіційному сайті Національної поліції.

Про Varash Info

Читайте також...

Терміновий збір‼️‼️‼️ Хлопці там де дуже «гаряче»

Просимо долучитися до збору на придбання РЕБа для наших захисників 1 мінометної батареї 3 батальйону, …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X