Home / Регіональні новини / Загадкова аварія. Поблизу села Антонівка водій BMW збив велосипедиста і викрав його з місця ДТП

Загадкова аварія. Поблизу села Антонівка водій BMW збив велосипедиста і викрав його з місця ДТП

Родичі потерпілого певні, що чоловік живий, а порушник утримує його в одному з навколишніх сіл.

Поблизу села Антонівка на Рівненщині сталася аварія, після якої зник не тільки винуватець ДТП, але і сам постраждалий.

Як повідомили ТСН.ua родичі потерпілого, 57-річного Григорія Бойчука, інцидент стався 21 листопада, коли чоловік повертався з роботи.

Григорій працює водієм вантажівки на асфальтному заводі на Моквинській станції, що розташована за 3 км від Антонівки. Того дня була гарна погода, тож чоловік поїхав на роботу велосипедом.

5bf8f3006e422c79121e6733999eab8e

Пізно ввечері, близько 23-ї години, він повертався додому. І саме тоді, за словами доньки потерпілого Тетяни, сталася аварія, після якої Григорій зник. На дорозі лишилися лише його розкидані речі: взуття, шкарпетки, гаманець, шапка і сідло від велосипеда. Винуватець ДТП забрав також і велосипед.

Родичі зниклого звернулися до поліції. Правоохоронці виявили на місці ДТП шматок бампера, уламки розбитого лобового скла і правої фари. За знайденими уламками було встановлено, що це було BMW сірого кольору.

“Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли особисті речі розшукуваного, а також уламки бамперу і сліди гальмування. Основною версією зникнення чоловіка є ДТП за участі автомобіля BMW сірий металік”, – повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Також було встановлено, що декілька осіб бачили на місці пригоди автомобіль сірого кольору. Проте наразі це всі свідчення. Тож правоохоронці просять людей, які стали свідками події або мають інформацію про місце перебування Бойчука, звернутися до поліції за номером 102.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 “Умисне вбивство” ККУ з відміткою “безвісти зниклий”.

“Надалі правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи, яка могла скоїти злочин, а також місця перебування розшукуваного чоловіка”, – додали у прес-службі поліції.

Своєю чергою родичі Григорія не втрачають надії. “Ми вже зверталися і в церкву, і до монаха, і до всяких бабок й екстрасенсів. Нам сказали, що він ще живий і його десь утримують. У поліції кажуть, що це може бути і не аварія, а просто викрадення. Але тато нічого нікому поганого не робив, мав багато друзів”, – зі сльозами на очах розповіла донька Григорія.

Про admin

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X