Home / Регіональні новини / У Мульчицях під колеса авто потрапив 9-річний хлопчик: дитина у важкому стані (відео, фото)

У Мульчицях під колеса авто потрапив 9-річний хлопчик: дитина у важкому стані (відео, фото)

У селі Мульчиці, що у Володимирецькому районі трапилася ДТП. 14-річний місцевий житель за кермом іномарки збив 9-річного хлопчика. Дитина поверталася зі школи. 

2-1

Як повідомили у поліції, підліток взяв у батьків автомобіль, не впорався з керуваням та допустив наїзд на 9-річного хлопчика. Травмовану дитину малолітній водій завіз до ФАПу. Звідти 9-річного хлопчика у важкому стані забрала швидка до Варашу.

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

3 коментарі

  1. Я з Вараша

    “Золотая” янтарная молодежь на евробляхах рысачит. А треп о том “что взял машину у родителей” – не более чем треп. Евробляху сейчас можно купить за пару-тройку тысяч евро (для янтарщиков это сущие пустяки), регистрировать не нужно, прав или паспорта при покупке никто не спрашивает, вот и имеем жертвы на дорогах…

    • Купи собі ланоса за 4$ і сиди мовчики. Не розумієш як люди купляють ці авто і через що то краще помовч

      • Я з Вараша

        Ну почему же я “не розумію через що ці люди купують” евробляхи – очень даже розумию. Они это делают через банальное жлобство – каждый нищеброд хочет кататься на бехе- хе- пятой или мерсе. А заработать денег для покупки таких легальных машин не хватает ума и руки из жопы растут. Вот отсюда и весь этот дешевый понт с бляхами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X