Home / Регіональні новини / Студенти невдоволені зміною руху потягів і проситимуть «Укрзалізницю» дослухатись (фото)

Студенти невдоволені зміною руху потягів і проситимуть «Укрзалізницю» дослухатись (фото)

З 10 грудня потяг сполученням Київ- Львів-Київ №141-142 змінює свій маршрут. Він курсуватиме за новим розкладом: Бахмут-Харків-Полтава-Київ-Житомир-Ковель-Львів.

studenti-nevdovoleni-zminoyu-rukhu-potyahiv-i-pros20181129_6624

Цей потяг – єдиний, який проходить через північні райони Рівненщини та місто Вараш. Раніше ним було зручно їздити до Києва та Львова. Але відтепер пасажирам, щоб добратись з міста рівненських атомників у столиці, треба буде провести у дорозі вже не 6, а 10 годин.

Потяг зі Львова тепер відправлятиметься о 13-й годині 10 хвилин, коли у студентів ще тривають пари. А до Києва він прибуватиме о 4-й годині 20 хвилин ранку, отож до відкриття метро пасажирам доведеться просидіти у вокзалі, – повідомляють на rivnepost.rv.ua.

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

3 коментарі

  1. Людмила

    Шановні депутати, чиновники, можновладці! Для чого це робиться? Відправлення поїзда в час дня, студенти категорично не встигають, а хворим , які приїзджають на обстеження як бути? А ціна на квиток як збільшилась – для чого робити такий крюк аж через Житомир, на три години більше в дорозі? І ви скажете що це для людей?! Звичайно, хіба ви добираєтесь загальним транспортом?! Я як мама студента категорично прошу переглянути і повернути назад – думайте трохи про людей!!!!

    PS Дуже прошу Яницького посприяти, на Вас єдина надія!

  2. Я з Вараша

    Нормальное расписание! Поезд приезжает в 4:20, пока писи-каки, позавтракать – уже и метро открылось и можно ехать по делам насущным…
    По крайней мере это лучше чем когда поезд приезжал в 10:25, ну нихера не успеваешь в том Киеве…

  3. Так в Киев он и сейчас в 04:46 приежает…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X