Home / Регіональні новини / На Рівненщині вижила жінка, яку добивали сокирою та лопатою і прикопали в городі

На Рівненщині вижила жінка, яку добивали сокирою та лопатою і прикопали в городі

На Рівненщині апеляційну скаргу обвинуваченого у замаху на смерть матері залишили без задоволення. Чоловік, який завдав 60-річній матері кілька ударів сокирою і лопатою, після чого присипав жінку землею на городі, за ґратами проведе 9 років та 6 місяців, пише Північ-інфо.

kapelnica-pri-alkogolnoj-intoksikacii-3-e1453415418409

Це сталося торік 11 квітня у Володимирці. Безробітний 40-річний Сергій проживав з матір’ю. Обоє зловживали алкоголем, а тому черговий ранок розпочався зі спиртного. Під час сварки син схопив сокиру у вдарив матір по голові. Після чого наніс ще один удар. З’ясування відносин продовжилося вже на городі, куди закривавлена матір пішла за сином, за що отримала ще й лопатою по шиї та знепритомніла. Кривдник прикопав матір на городі. Свідками цього стали сусіди, які й викликали поліцію та швидку.

Коли приїхала поліція, чоловік саме вимивав підлогу від крові. Та попри такі серйозні та множинні травм пенсіонерка вижила. У жінки констатували тоді рубані рани, відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, рубану рану шиї з відривом гортані глотки від трахеї, рубану рану кисті, множинні забійні гематоми грудної клітки, травматичний шок. Життя постраждалій дивом врятували лікарі, однак стан її здоров’я відтоді значно погіршився.

Кривдник матері не лише проведе за гратами понад 9 років, а й має їй відшкодувати 19 тисяч майнової шкоди та 70 тисяч гривень моральної, повідомляє суддя-спікер Апеляційного суду Рівненської області Сергій Єремейчук.

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X