Home / Регіональні новини / Мешканців Володимиреччини лякає діяльність групи осіб в масках

Мешканців Володимиреччини лякає діяльність групи осіб в масках

До редакції Рівне 1 звернувся чоловік, що повідомив про те, що в селі Довговоля, що на Володимиреччині людей лякає група молодиків у масках. Чоловік запевнив, що постійні побиття такою групою вже відбувалось неодноразово і налякані люди побоюються за свою безпеку.

Як стало нам відомо, останній конфлікт з невідомими хлопцями відбувся зовсім нещодавно. Відтак, 21 жовтня, у селі Довговоля рухався автомобіль Жигулі, які начебто не пропускали автівку, що їхала позаду. Це неабияк розлютило водія транспортного засобу і обігнавши стареньке авто водій загальмував з вимогою зупинитись. Івницький Станіслав та Микола Латута погодились на дану умову і вийшли з авто. 

Згодом, до їх авто підійшла група осіб у масках, які завдали сильних тілесних ушкоджень чоловікам. 

Цю інформацію нам підтвердив речник ГУНП у Рівненській області:

Попередньо встановлено, що 21 жовтня, поблизу магазину у селі Довговоля Володимирецького району між двома жителями селища Володимирець та групою невідомих осіб виник конфлікт. У подальшому в результаті сутички мешканці Володимирця отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до лікарні.
Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 125 ККУ. Після завершення лікування слідчі призначатимуть судово-медичну експертизу, яка встановить ступінь тяжкості тілесних ушкоджень. На підставі висновку СМЕ і надаватиметься остаточна правова кваліфікація діям осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення. Триває досудове розслідування.

Про Varash Info

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X