Home / Регіональні новини / Голова та депутати обласної ради проінспектували будівництво нової школи в Озерцях

Голова та депутати обласної ради проінспектували будівництво нової школи в Озерцях

Адже возити будівельні матеріали на будівництво нової школи перевізники розбитою дорогою відмовляються

21894984_1929472123968699_255505118_o

Депутати побували на будівництві нової школи в Озерцях

Йдеться про село Озерці Володимирецького району на Рівненщині. У ньому батьки 1 вересня не пускали дітей до старої аварійної школи. Врешті, на уроки вони їх відпустили, коли будівництво нового приміщення школи відновили.

Учора на цьому будівництві побували депутати Рівненської облради на чолі з головою ради Миколою Драганчуком. Як розповів депутат Рівненської облради Степан Бузян, на окрузі якого розташовані Озерці, вони переконалися, що будівництво активно ведеться. На ньому працює понад 20 будівельників. І генпідрядник пообіцяв ще додати сюди до 10 працівників. Втім, будівництво може загальмувати розбита дорога у селі. Оскільки перевізники відмовляються возити нею будівельні матеріали. Тож озерчани вирішили за власний кошт замостити ями.

Детальніше розповідає Степан Бузян:

Перевізники  не хочуть їхати, бо раз поїхали, поламалися, і більше не хочуть.

Щоб вирівняти дорогу, люди зібралися озерецькі. Замовили «КамАЗи» щебеню і вони посипали цю дорогу. В ями повисипали щебінь. Але зараз чекаємо грейдера з Володимирця з дорожньої служби, щоб розрівняв цю дорогу, щоб було краще перевізникам довозити будматеріали.

За словами Степана Бузяна, в райдержадміністрації йому сказали, що для направлення грейдера не достатньо його усного депутатського звернення. Для цього потрібно звертатися письмово.

Окрім того, щоб вплинути на генпідрядника і змусити вчасно поставляти на будівництво будівельні матеріали, депутати звернулися до директора департаменту з питань будівництва та архітектури Ярослава Мазярчука.

Мирослава Опанасик 
Радіо Трек

Про admin

Читайте також...

Топ-5 закладів Харкова: де замовити найсмачніші суші?

Де замовити роли в Харкові? Ось огляд на ТОП-5 закладів, в якому згадується відомий ресторан …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X