Home / Новини РАЕС / Весна зимовим розвагам не завада – Вараш (фото)

Весна зимовим розвагам не завада – Вараш (фото)

Одна із найпопулярніших льодових атракцій міста-супутника Рівненської АЕС розташована на базі спортивного комплексу «Ізотоп». Усі любителі активного зимового відпочинку мають змогу весело та з користю для здоров’я провести дозвілля на ковзанці під відкритим небом.

1520161315_28378361_619875725010780_3967197182791713073_n

Персонал Рівненської АЕС є незмінним прихильником активного способу життя. Влітку атомники командою долають протяжні кілометри здійснюючи велоподорожі, а взимку шукають однодумців та залучаються до зимових видів спорту. Одним з таких видів спорту став хокей, яким рівненські атомники успішно займаються на льодяній ковзанці спортивного комплексу РАЕС «Ізотоп». Її особливість – яскраве освітлення, яке дає змогу покататись у вечірній час після насиченого трудового дня. За словами заступника начальника гідротехнічного цеху з експлуатації Миколи Семко, до влаштування льодової ковзанки місцеві любителі вимушені були їздити у інші міста, щоб пограти у хокей на льодовій арені. Тепер з’явилась можливість після завершення трудового дня зібратись та зіграти не один матч. «Хокей – прекрасний вид спорту, що дає заряд бадьорості на кілька днів вперед. В нас є своя згуртована команда, яка вже близько 10 років тренується та грає. Кілька разів на тиждень ми влаштовуємо аматорські матчі».

Просторий проект льодового майданчика, площею близько 1200 квадратних метрів, розроблений конструкторсько-технологічним відділом електростанції. За якістю покриття прискіпливо стежать – щовечора верхній шар льодяного покриття рівняється. Й хоча зима була не надто морозною, проте популярність льодової ковзанки виявилась неочікуваною. Лише впродовж двох місяців зими якість покриття змогли оцінити близько тисячі відвідувачів.

1520161430_dsc_2088-2

Директор спорткомплексу РАЕС Володимир Чудінов розповів, що взимку ковзанка під відкритим небом стала найулюбленішим місцем для дітлахів, які полюбляють активний відпочинок. «Не лякають юних фігуристів-аматорів ні падіння, ні синці, адже натомість вони отримують, позитив, бадьорість та веселий настрій. Наші старання спрямовувались на те, щоб люди проводили більше вільного часу на свіжому повітрі, спілкувались та займалися спортом. Тож запрошуємо на льодяну ковзанку, адже весна не за горами!».

Зима продовжує вносити свої погодні корективи незважаючи на те, що на календарі весна. Це прекрасна можливість для тих, хто ще не встиг натішитись зимовими розвагами або бажає навчитись ковзанярської майстерності.

Льодяна ковзанка на базі спортивного комплексу РАЕС «Ізотоп» працює щоденно з 900 до 2200.

www.rnpp.rv.ua

 

Про Varash Info

Читайте також...

ОБ’ЄКТИ НЕЗАВЕРШЕНОГО БУДІВНИЦТВА РАЕС ПЕРЕДАДУТЬ МІСТУ. ПРАЦІВНИКІВ ЗАБЕЗПЕЧАТЬ РОБОТОЮ

Які саме дивіться у сюжеті телеканалу “Енергоатом”  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X