Home / Блог / «Се мій Варош» – запевняє нас Чаламада (відео)

«Се мій Варош» – запевняє нас Чаламада (відео)

00-54-13Кліп на пісню «Се мій Варош» від закарпатського регі-гурту Чаламада. Його хлопці презентували нещодавно на телеканалі М2 та на власних сторінках у соціальних мережах, і відео вже активно поширюють користувачі, при чому багато хто досі про цей гурт не чули. Хлопці звісно ж заспівали про рідний варош (походить від русин і це перекладається як – місто) – Виноградів. Але текст пісні такий, що можна замінити назви міст і сформулювати таким чином, щоб ваше рідне місто звучало як головне у пісні.

Цим словом називають не лише ресторани чи міста, але й пісні звучать достойно. Тому мешканці міста Вараш, що на Рівненщині, долучайтеся до прослуховування майже однойменної пісні з вашим містом.

– Не важливо чи це маленьке село чи великий мегаполіс. Пісня про те, де нам добре, про знайомих, про людей, яких ми зустрічаємо кожен день, ідучи на роботу, про друзів, продавців, від яких щодня купуємо хліб, про сусідів, про спогади, які навіює нам рідне місто, – розповів про ідею пісні та кліпу фронтмен гурту Чаламада Роберт Тіводор виданню Varosh.

Кліп зняв для гурту відомий закарпатський відеограф Андрій Олаг, який сьогодні також активно співпрацює як кліпмейкер з гуртом Рокаш.

Про admin

Читайте також...

Цифровий маркетинг: сутність та переваги

Цифровий маркетинг – це комплекс стратегій та інструментів, спрямованих на просування продуктів чи послуг через …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X