Home / Блог / nabusard.com – купуй та продавай домашні продукти без походів на ринок (фото)

nabusard.com – купуй та продавай домашні продукти без походів на ринок (фото)

Купувати продукти в магазині сьогодні стало звичною справою. Проте чи задумувались ви про їх користь, адже задля збільшення терміну придатності, покращення смакових якостей та надання привабливого вигляду товарам, виробники вдаються до різноманітних хитрощів, що негативно впливає на здоров’я споживача.       
З часом все більше і більше людей купують продукцію в магазинах і супермаркетах, адже відвідати магазин значно простіше, ніж займатися вирощуванням продуктів самостійно. Ця тенденція може мати негативний вплив на здоров’я споживача.

Наша команда однодумців, об’єднана ідеєю доступного здорового харчування, працює для популяризації натуральних продуктів, вирощених працьовитими селянами для мешканців міста. Тут ви можете легко знайти та придбати продукцію яка вас цікавить і поспілкуватися з людиною яка її виростила, щоб впевнитись в її натуральності та свіжості. Адже тепер кожен селянин може вільно продавати продукти зі свого городу та розвиватися в цій сфері.  
Купуючи продукти через наш сервіс, ви піклуєтесь про власне здоров’я, здоров’я своїх близьких та підтримуєте розвиток сільського господарства в нашому регіоні. Ми ніколи не стоїмо на місці і завжди працюємо над вдосконаленням цього проекту.

Заходь на сайт nabusard.com або на нашу сторінку у Facebook – Ринок домашніх продуктів “Набусард” за посиланням: www.facebook.com

Про Varash Info

Читайте також...

Цифровий маркетинг: сутність та переваги

Цифровий маркетинг – це комплекс стратегій та інструментів, спрямованих на просування продуктів чи послуг через …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X