Home / Блог / Коцаба: Євромайдан був “соціальним ліфтом” для негідників

Коцаба: Євромайдан був “соціальним ліфтом” для негідників

Олігархи, які спонсорують регулярні “революції” в Україні, використовують активістів як банальний інструмент для подальшої узурпації влади в своїх руках. Про це “Українським новинам” із СІЗО повідомив журналіст і блогер Руслан Коцаба, засуджений на три з половиною роки позбавлення волі за “перешкоджання діяльності ЗСУ”.

“Ну чому внаслідок Революції Гідності до владного корита дорвалося стільки контрреволюціонерів-негідників? Тому що причини озлоблення, розчарування і ненависті до влади і придуманих нею симулянтів, не усуваються, тому що вони і є тими причинами”, – зазначив Коцаба.

За півтора року перебування в СІЗО журналіст Коцаба так і не відмовився від свого відеоролика із закликом не йти в АТО. Блогер не впадає у відчай, повідомляючи, що готує ліжко поруч для таких же громадян зі своєю думкою.

“Я був активним учасником всіх новітніх українських майданів, починаючи від акцій студентської непокори, так званої революції на граніті. … Я вже навіть розчарувався в цих евромайданах як соціальних ліфтах, бо до влади прийшли цинічні люди”, – додав ув’язнений.

Як відомо, міжнародні експерти з Amnesty International назвали КОЦАБУ “в’язнем совісті” і головним в “новій” Україна журналістом, засудженим за свої політичні переконання.

“Уже тут, у СІЗО, я знайшов більше часу для того, щоб обдумати фразу зі старого анекдоту:” Я її годував і напував, я її і танцювати буду”. Нас, революціонерів, в черговий раз використовували олігархи”, – уклав Коцаба.

 

Про admin

Читайте також...

Цифровий маркетинг: сутність та переваги

Цифровий маркетинг – це комплекс стратегій та інструментів, спрямованих на просування продуктів чи послуг через …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X